Niby już nie kolekcjonuję ale jak coś trafi się z pierwszej ręki to jeszcze przytulę. Powiedzmy że jest to dodatek do renty na starość.
Złoty krzyż za Hiszpanię ,krzyże Ek1 i 2 a zresztą sami zobaczcie na zdjęciach. Wszystko potwierdzone w wehrpasie No i na dodatek nieśmiertelnik.
Pozdrawiam starą gwardię.
Lotnik
Moderator: Bati
- Bati
- Administrator
-
Sierżant
- Podziękowania: 15
Re: Lotnik
Cześć Jurek.
Fajny zestaw, choć brakuje w nim trzech odznaczeń z baretek. Nie pytam ile kosztuje bo pewnie i tak mnie nie stać.
Fajny zestaw, choć brakuje w nim trzech odznaczeń z baretek. Nie pytam ile kosztuje bo pewnie i tak mnie nie stać.
- e-maus
- Expert Forum-Militaria
-
Szeregowy
- Podziękowania: 0
- e-maus
- Expert Forum-Militaria
-
Szeregowy
Nie będę otwierał nowego tematu...
Mnie też ostatnio trafił się "rarytasik", bardzo rzadko spotykana wersja J2 cut-out
Mnie też ostatnio trafił się "rarytasik", bardzo rzadko spotykana wersja J2 cut-out
Zawartość dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum.
Pzdr. Jacek
- e-maus
- Expert Forum-Militaria
-
Szeregowy
- Nazir
- Moderator
-
Sierżant
- Podziękowania: 5
Piękny zestaw gratuluję trafienia! Uwielbiam takie zestawy lecz trafienie takiego kompletu to rzadkość ponieważ często jest sprzedawany na częściJureEK pisze: ↑13 wrz 2022, 18:57 Niby już nie kolekcjonuję ale jak coś trafi się z pierwszej ręki to jeszcze przytulę. Powiedzmy że jest to dodatek do renty na starość.
Złoty krzyż za Hiszpanię ,krzyże Ek1 i 2 a zresztą sami zobaczcie na zdjęciach. Wszystko potwierdzone w wehrpasie No i na dodatek nieśmiertelnik.
Pozdrawiam starą gwardię.
Jeszcze raz gratuluję
Pozdrawiam Przemek