GAB kopia !

Forum ogólne

Moderator: Bati

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
torpeda3945
Rekrut
Rekrut
Podziękowania: 0

GAB kopia !

Post autor: torpeda3945 »

Witam , groźna kopia RK dość często pojawiająca się na rynku w ostatnich czasach. Często można ją trafić ma Militaria 321. Brak podstawki do haczyka i za wyraźny rewers liści.
Takie dostałem informacje od kolegów. Jeśli ktoś posiada oryginalną sztukę to proszę dodać zdjęcia do porównania , ja takiej nie posiadam.
Zawartość dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum.
Awatar użytkownika
Dracula
Rekrut
Rekrut

Re: GAB kopia !

Post autor: Dracula »

Witaj Darek. Tak to kopia, poznać ją można po prostej głowni grantu. Łatwo jest nabrać się,wygląda nieco lepiej od oryginału.
Pzdr. Marcin
Awatar użytkownika
torpeda3945
Rekrut
Rekrut

Witaj, no racja po głowicy granatu. Przecież to powinienem wiedzieć , jednak poległem. Dobrze ze mogłem oddać :D
Awatar użytkownika
maczet 80
Rekrut
Rekrut

Post autor: maczet 80 »

torpeda3945 pisze: 29 lip 2022, 22:42 Witaj, no racja po głowicy granatu. Przecież to powinienem wiedzieć , jednak poległem. Dobrze ze mogłem oddać :D
Witam ja tez poleglem :[ (lewa,srodkowa liptony,ostatnia prawa dobra do porownania)
przepraszam za brak polskich znakow :)
pzd Marcin
Zawartość dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum.
''Le­piej jest nie odzy­wać się wca­le i wy­dać się głupim, niż odez­wać się i roz­wiać wszel­kie wątpliwości.'' Mark Twain
Awatar użytkownika
torpeda3945
Rekrut
Rekrut

Cześć Marcin ! Jak byś mógł dać fotki tylko oryginału byłoby super :good: Bardziej przejrzysty byłby wątek na temat tej lipy ( haczyk , granat itp ... ) :[
Awatar użytkownika
maczet 80
Rekrut
Rekrut

Post autor: maczet 80 »

torpeda3945 pisze: 05 sie 2022, 00:19 Cześć Marcin ! Jak byś mógł dać fotki tylko oryginału byłoby super :good: Bardziej przejrzysty byłby wątek na temat tej lipy ( haczyk , granat itp ... ) :[
Czesc jasne ,jak tylko wroce z wakacji :D
pozdrawiam Marcin
''Le­piej jest nie odzy­wać się wca­le i wy­dać się głupim, niż odez­wać się i roz­wiać wszel­kie wątpliwości.'' Mark Twain
ODPOWIEDZ

Wróć do „Allgemeines Forum”