Witam , groźna kopia RK dość często pojawiająca się na rynku w ostatnich czasach. Często można ją trafić ma Militaria 321. Brak podstawki do haczyka i za wyraźny rewers liści.
Takie dostałem informacje od kolegów. Jeśli ktoś posiada oryginalną sztukę to proszę dodać zdjęcia do porównania , ja takiej nie posiadam.
GAB kopia !
Moderator: Bati
- torpeda3945
- Rekrut
- Podziękowania: 0
GAB kopia !
Zawartość dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum.
- Dracula
- Rekrut
Re: GAB kopia !
Witaj Darek. Tak to kopia, poznać ją można po prostej głowni grantu. Łatwo jest nabrać się,wygląda nieco lepiej od oryginału.
Pzdr. Marcin
- torpeda3945
- Rekrut
Witaj, no racja po głowicy granatu. Przecież to powinienem wiedzieć , jednak poległem. Dobrze ze mogłem oddać 

- maczet 80
- Rekrut
Witam ja tez poleglemtorpeda3945 pisze: ↑29 lip 2022, 22:42 Witaj, no racja po głowicy granatu. Przecież to powinienem wiedzieć , jednak poległem. Dobrze ze mogłem oddać![]()

przepraszam za brak polskich znakow

pzd Marcin
Zawartość dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum.
''Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.'' Mark Twain
- torpeda3945
- Rekrut
Cześć Marcin ! Jak byś mógł dać fotki tylko oryginału byłoby super
Bardziej przejrzysty byłby wątek na temat tej lipy ( haczyk , granat itp ... ) 

- maczet 80
- Rekrut
Czesc jasne ,jak tylko wroce z wakacjitorpeda3945 pisze: ↑05 sie 2022, 00:19 Cześć Marcin ! Jak byś mógł dać fotki tylko oryginału byłoby superBardziej przejrzysty byłby wątek na temat tej lipy ( haczyk , granat itp ... )
![]()

pozdrawiam Marcin
''Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.'' Mark Twain