Dzień dobry!
Dział oryginalne " pozostale" na razie jest pusty . Dodam zdjęcia np. " Węgra" . Tyle że nie jestem mistrzem fotografii . To na próbę, jeśli nie będą z powodu jakości zaakceptowane przez administrację ( oczywiście nie obrażę się, bo wiem że do bazy jest potrzebna jak najlepsza jakośc) to dam sobie spokój. Jeśli jednak będą ok. A będę się starał to wrzucę następne i już nie tylko "Węgry "
Pozdrawiam
Baza oryginalnych - pozostałe.
Moderator: BrunoWelt
- Kleinepanzerfaust
- Starszy Szeregowy
- Podziękowania: 0
- BrunoWelt
- Administrator
-
Sierżant
- Podziękowania: 4
Re: Baza oryginalnych - pozostałe.
Czołem! Jasne, wrzucaj - , ja też postaram się przygotować mały poradnik, jak w domowych warunkach można całkiem dobrze sfotografować odznaczenia - nawet telefonem 

Pozdrawiam,
Michał
Michał
- Kleinepanzerfaust
- Starszy Szeregowy
Witam
Nemzetvédelmi Kereszt _ Krzyz Obrony Narodowej. Pasowałby do bazy oryginałów "pozostałe"
Coś chyba jednak nie za bardzo te zdjęcia mi wychodzą.
pozdrawiam
Nemzetvédelmi Kereszt _ Krzyz Obrony Narodowej. Pasowałby do bazy oryginałów "pozostałe"
Coś chyba jednak nie za bardzo te zdjęcia mi wychodzą.
pozdrawiam
Zawartość dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum.
- Kleinepanzerfaust
- Starszy Szeregowy
Dzień dobry
Skoro zdjęcia ok to można by zrobić dział węgierski. Niestety pomimo odwiedzenia węgierskich stron związanych falerystyką nie udało mi się ustalić producenta tego krzyża . Może to bariera językowa mimo korzystania z tłumacza . Jak na razie nie spotkałem się z kopiami bo to medale raczej u nas mało popularne i nie drogie więc pewnie się nie opłaca. Ale kto wie może w przyszłości też będą podrabiane.
pozdrawiam
Skoro zdjęcia ok to można by zrobić dział węgierski. Niestety pomimo odwiedzenia węgierskich stron związanych falerystyką nie udało mi się ustalić producenta tego krzyża . Może to bariera językowa mimo korzystania z tłumacza . Jak na razie nie spotkałem się z kopiami bo to medale raczej u nas mało popularne i nie drogie więc pewnie się nie opłaca. Ale kto wie może w przyszłości też będą podrabiane.
pozdrawiam